Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum vor activa localurile din Capitală: CNESP vine cu noi restricții

© Sputnik / Mihai CarausRestaurant
Restaurant - Sputnik Moldova, 1920, 30.04.2021
Abonare
Discotecile, barurile și cluburile de noapte rămân închise, iar cafenelele și restaurantele își pot desfășura activitatea până la ora 22:00. Aceasta este decizia Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău. 

CHIȘINĂU, 30 apr - Spuntik. Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău s-a întrunit în ședință pentru a impune noi măsuri privind noul coronavirus.

Primăria Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 30.04.2021
Societate
Chișinăul rămâne sub „Cod Roșu” de alertă: Ce restricții sunt impuse

Astfel, activitatea cluburilor de noapte, a discotecilor, karaoke, baruri și a altor ringuri de dans rămâne a fi sistată. Totodată, restaurantele și cafenelele își vor putea desfășura activitatea de la ora 07:00 până la 22:00. Decizia a fost luată vineri, 30 aprilie. 

„Se interzice desfășurarea activităților de deservire în unitățile de alimentație publică (de tipul restaurantelor, barurilor, cantinelor, cafenelelor), precum și în unitățile de alimentație publică amplasate în punctele de comercializare a produselor petroliere, aeroport în intervalul orelor 22:00-07:00, cu excepția comercializării produselor alimentare la pachet și cu livrare, prin unitățile de alimentație publică de orice tip, cu excluderea posibilității de consumare a acestora în incinta/teritoriul unității”, se arată în hotărârea CESP a municipiului Chișinău. 

Deși în decizia Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică din 29 aprilie 2021 nu se menționează nimic despre organizarea nunților și cumetriilor în localuri, în hotărârea Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău se menționează că nunțile, cumetriile, dar și alte evenimente festive sunt interzise. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0