Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ion Ceban a plecat într-o călătorie: Ce are de gând să facă primarul

© Sputnik / Alexander Galperin / Accesați arhiva multimediaСкульптуры Большого каскада во время весеннего открытия фонтанов в Государственном музее-заповеднике "Петергоф"
Скульптуры Большого каскада во время весеннего открытия фонтанов в Государственном музее-заповеднике Петергоф - Sputnik Moldova, 1920, 29.04.2021
Abonare
Edilul-șef al Capitalei, Ion Ceban, efectuează o vizită de lucru la Sankt Petersburg, la invitația conducerii regiunii și a orașului.

CHIȘINĂU, 29 apr – Sputnik. Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a anunțat pe pagina sa de Facebook despre vizita importantă pe care urmează să o aibă în aceste zile.

Școală - Sputnik Moldova, 1920, 26.04.2021
Educație
Înscrierea copiilor în clasa a I-a: Ceban recunoaște că se mai cer bani
"În cadrul vizitei urmează a fi semnate Acorduri de colaborare între orașul Sankt Petersburg și orașul Chișinău în domeniul comercial-economic și cel social. Totodată, este programată semnarea unui Acord de colaborare între cel mai mare sector al municipiului Chișinău și unul dintre sectoarele din capitala de nord a Federației Ruse", susține Ion Ceban.

De precizat că în data de 15 și 16 aprilie, președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a participat în fruntea unei delegații parlamentare la cea de-a 52-a sesiune plenară a Adunării Interparlamentare a țărilor membre ale Comunității Statelor Independente (AIP CSI), care a avut loc la Sankt Petersburg.   

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0