Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Germania nu vede niciun obstacol în calea livrării în țară a vaccinului "Sputnik V"

© Sputnik / Iliya Pitalev / Accesați arhiva multimediaДоставка вакцины Sputnik V на склад в грузовой терминал "Москва Карго"
Доставка вакцины Sputnik V на склад в грузовой терминал Москва Карго - Sputnik Moldova, 1920, 24.04.2021
Abonare
Livrările vaccinului rusesc în Germania pot începe imediat după ce OMS va inspecta producția și va aproba preparatul.

CHIȘINĂU, 24 apr – Sputnik. Autoritățile germane nu văd niciun obstacol în calea livrării și utilizării în țară a vaccinului rusesc "Sputnik V", informează RIA Novosti. Acest lucru se poate întâmpla după ce vaccinul va fi aprobat de UE, a declarat ministrul de externe al Republicii Federale Germania, Heiko Maas, în timpul vizitei sale în Serbia.

"În ceea ce privește vaccinul "Sputnik V", noi mereu am spus că dacă UE va aproba vaccinul, nu vedem de ce să nu-l folosim. Dar condiția este că acesta trebuie să fie aprobat și UE trebuie să aibă posibilitatea de a inspecta producția și de a obține datele necesare pentru a face o concluzie despre vaccin", a spus Maas în cadrul briefingului.

Vaccinul Sputnik V  - Sputnik Moldova, 1920, 22.04.2021
Societate
OMS spune când va fi autorizat vaccinul ”Sputnik V”
Se preconizează că OMS, împreună cu autoritatea de reglementare europeană EMA, va inspecta producția vaccinului rusesc "Sputnik V", din 10 mai până în prima săptămână a lunii iunie.

Eficacitatea vaccinului împotriva coronavirusului "Sputnik V" este de 97,6%, potrivit rezultatelor analizei datelor a 3,8 milioane de cetăţeni ruși vaccinați, ceea ce este mai mult decât datele publicate anterior în revista medicală The Lancet (91,6%), au declarat Fondul rus de Investiții Directe (RDIF) și Centrul Național de Cercetări Gamalei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0