Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un bărbat, ucis în propria casă de un fost deținut: Cum s-a întâmplat tragedia

© Sputnik / Mihai CarausPoliție
Poliție - Sputnik Moldova, 1920, 22.04.2021
Abonare
Un bărbat de 53 de ani din satul Talmaza, raionul Ștefan Vodă, a fost ucis în propria casă de către un fost deținut în vârstă de 38 de ani. Făptașul și-a recunoscut vina și a fost reținut.

CHIȘINĂU, 22 apr - Sputnik. Poliția a fost alertată miercuri seara, în jurul orei 19:15, comunicândui-se că a fost găsit fără suflare un bărbat în locuința sa.

Poliție - Sputnik Moldova, 1920, 18.02.2021
Societate
Un omor și trei jafuri într-o singură noapte: Iată pe cine a reținut Poliția

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliției Ștefan Vodă, Olesea Gherman, a declarat pentru Sputnik Moldova că decesul victimei a survenit în urma unei traume cranio-cerebrale deschise. Astfel, oamenii legii au stabilit că bărbatul a fost ucis în jurul orei 13:00 de către un alt bărbat de 38 de ani, care eeste un fost deținut. 

În urma cercetărilor s-a stabilit că bănuitul, în dimineața de miercuri, a fost rugat de către victimă să-l ajute la plantat cartofii în grădină. Ulterior, după ce au terminat lucrul, cei doi, împreună cu alți doi consăteni, s-au așezat la masă și au consumat o sticlă de trei litri cu vin.

Între timp, victima l-ar fi numit pe fostul deținut cu cuvinte necenzurate, ar fi luat un cuțit și l-a înfipt în regiunea cotului. Ulterior, bărbatul de 38 de ani, pentru a se apăra, a luat de jos un obiect de lemn și a lovit victima în cap. Apoi, bănuitul a lăsat victima la podea și a ieșit din casa acestuia. Bărbatul și-a recunoscut vina și a fost reținut de oamenii legii, iar pe acest caz a fost pornit un dosar penal. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0