Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un omor și trei jafuri într-o singură noapte: Iată pe cine a reținut Poliția

© Sputnik / Mihai CarausPoliție
Poliție - Sputnik Moldova, 1920, 18.02.2021
Abonare
Doi minori au fost reținuți de către oamenii legii după ce, în noaptea de miercuri spre joi, ar fi omorât un consătean și ar fi comis trei jafuri. Totul s-a întâmplat în satul Caracui, raionul Hâncești.

CHIȘINĂU 18 feb - Sputnik. Scene parcă desprinse din filmele de groază. Doi minori de 16 și, respectiv, 17 ani au fost reținuți de polițiști pentru că ar fi comis un omor și trei jafuri într-o singură noapte.

Acces interzis  - Sputnik Moldova, 1920, 09.01.2021
Societate
Crimă învăluită de mister la Drochia: Ce s-a întâmplat

Potrivit oamenilor legii, cei doi minori din satul Caracui, raionul Hâncești, au consumat împreună băuturi alcoolice, apoi ar fi jefuit o femeie din localitate.

La scurt timp după comiterea primei infracțiuni, cei doi l-ar fi omorât pe un localnic de 45 de ani cu un cuțit. Minorii însă nu s-au oprit aici și, imediat după omor, ar mai fi comis încă două jafuri. Potrivit oamenilor legii, ambii au fost reținuți, iar la fața locului activează ofițerii de investigații și angajații Inspectoratului de Poliție Hâncești.

Oamenii legii au precizat că după audierea minorilor și după ce vor fi efectuate investigațiile la fața locului, vor veni cu alte detalii despre acest caz.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0