Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Izvestia: Rusia va crea "zonele morții" pentru armele de înaltă precizie ale inamicului

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Accesați arhiva multimediaВерховный главнокомандующий ВС РФ Владимир Путин и генерал армии Сергей Шойгу на полигоне "Цугол"
Верховный главнокомандующий ВС РФ Владимир Путин и генерал армии Сергей Шойгу на полигоне Цугол - Sputnik Moldova, 1920, 22.04.2021
Abonare
Rusia va crea "zonele morții" pentru armele de înaltă precizie ale inamicului, conceptul unor astfel de "zone de apărare" a fost deja adoptat și este pus în practică în timpul exercițiilor trupelor de război electronic (EW) din unele districte militare.

BUCUREȘTI, 22 apr - Sputnik. Armata rusă va învăța să creeze "zone ale morții" care vor fi complet inaccesibile rachetelor de croazieră inamice, armelor de precizie și dronelor. Izvestia scrie despre acest lucru făcând trimitere la surse din cadrul departamentului militar. 

Ежегодное послание президента РФ Федеральному Собранию - Sputnik Moldova, 1920, 21.04.2021
Rusia
Putin: Rusia dezvoltă cu majoritatea țărilor relații bazate pe respect reciproc

Se remarcă faptul că conceptul unor astfel de "zone de apărare" a fost deja adoptat și este pus în practică în timpul exercițiilor trupelor de război electronic (EW) din unele districte militare. Anul viitor, astfel de manevre vor începe la scară națională. 

Publicația indică faptul că promițătoarele sisteme de război electronic "Pole-21" pot crea interferențe care dezorientează sistemele străine de navigație prin satelit, inclusiv GPS-ul american NAVSTAR.

Potrivit experților, crearea unor zone speciale va proteja nu numai armata, ci și obiectele sociale și industriale.

Anterior, serviciul de presă al Ministerului Apărării a anunțat că, la jumătatea lunii aprilie, a 49-a armată a armelor combinate din districtul militar sudic a pus în practică pentru prima dată utilizarea complexelor "Pol-21" în circuitele de recunoaștere și percuție.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0