Doi foști președinți ai Curții Constituționale, despre deciziile recente ale Înaltei Curți

© Sputnik / OsmatescoПресс-центр Спутник
Пресс-центр Спутник - Sputnik Moldova, 1920, 22.04.2021
Abonare
Urmăriți live o rundă de discuții despre rolul prescris de lege Curții Constituționale în sistemul constituțional al Republicii Moldova, precum și despre ultimele tendințe și posibilele consecințe ale acestora în activitatea acestei instituții.

CHIȘINĂU, 22 apr - Sputnik. În ultimii ani, Curtea Constituțională a surprins în repetate rânduri societatea moldovenească.

Victor Pușcaș - Sputnik Moldova, 1920, 08.07.2020
Victor Pușcaș: Există două căi constituționale pentru a depăși criza politică

Contextul politic pe fundalul căruia au fost pronunțate unele dintre deciziile acestei instituții a lăsat asupra lor o umbră de suspiciune. Taberele politice interpretează în mod diferit soluțiile emise de CCM.

Asta conduce la scăderea încrederii din partea societății în Curtea Constituțională a Republicii Moldova.

Pentru a clarifica pe înțelesul a cât mai mulți cetățeni ai țării noastre rolul, funcțiile, misiunea, precum și ultimele tendințe în activitatea acestei instituții i-am invitat pe Platforma de dialog a Agenției Sputnik Moldova pe doi foști președinți ai Curții Constituționale, Victor Pușcaș și Dumitru Pulbere. 

Evenimentul va fi difuzat live pe pagina sputnik.md, precum și pe rețelele de socializare vineri, 23 aprilie, la ora 11:00. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0