Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incendiul de la depozit încă nu a fost lichidat: Ce se întâmplă

© Sputnik / Mihai CarausIncendiu de proporții pe strada Calea Basarabiei 30 din Chișinău
Incendiu de proporții pe strada Calea Basarabiei 30 din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 21.04.2021
Abonare
Zeci de angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență intervin în continuare pentru lichidarea incendiului de la depozitul de pe Calea Basarabiei.

CHIȘINĂU, 21 apr - Sputnik. După mai bine de 12 ore de la izbucnirea incendiului la depozitul de pe strada Calea Basarabiei din Chișinău, pompierii nu au reușit să-l lichideze. 60 de angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență cu 15 autospeciale de intervenție intervin în continuare pentru lichidarea arderii. 

Angajații IGSU efectuează lucrări de demontare și demolare a carcasei de metal pentru a putea interveni în focarele din interiorul construcției. În urma arderii nu au fost raportate victime.

Incendiu de proporții pe strada Calea Basarabiei 30 din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 21.04.2021
Societate
Incendiul din Capitală: Zeci de litri de acetonă s-au scurs din depozit

După finalizarea etapei de intervenție, specialiștii Laboratorului Experimental Antiincendiar vor cerceta toate circumstanțele pentru înaintarea primelor versiuni de izbucnire a incendiului. Potrivit primelor estimări, focul a cuprins suprafața de 2000 de metri pătrați a construcției.

Zeci de litri de acetonă s-au scurs din depozit, iar mai multe recipiente cu lichide inflamabile au fost supuse exploziei mecanice în urma dezvoltării incendiului. Pentru prevenirea scurgerii lichidelor ușor inflamabile pompierii utilizează nisip cu scopul evitării revărsării acestora și stingerii focarelor. Situația este gestionată la fața locului de către conducerea IGSU.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0