Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incendiul din Capitală: Zeci de litri de acetonă s-au scurs din depozit

© Sputnik / Mihai CarausIncendiu de proporții pe strada Calea Basarabiei 30 din Chișinău
Incendiu de proporții pe strada Calea Basarabiei 30 din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 21.04.2021
Abonare
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență vine cu noi detalii în cazul incendiului de la depozitul amplasat pe strada Calea Basarabiei din Chișinău.

CHIȘINĂU, 21 apr - Sputnik. Peste 40 de litri de acetonă s-au scurs din interiorul depozitului care a luat foc în această dimineață în Capitală. 

Totodată, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că mai multe recipiente cu lichide inflamabile au fost supuse exploziei mecanice în urma dezvoltării incendiului. 

Incendiu de proporții pe strada Calea Basarabiei 30 din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 21.04.2021
Fumul toxic de la incendiu a pătruns adânc în atmosferă: Cât de periculos este - ecologist

„Pentru prevenirea scurgerii lichidelor ușor inflamabile pompierii utilizează nisip cu scopul evitării revărsării acestora și stingerii focarelor. Situația este gestionată la fața locului de către conducerea IGSU”, a precizat purtătorul de cuvânt al IGSU, Liliana Pușcașu. 

Potrivit acesteia, pompierii IGSU intervin în forță pentru lichidarea incendiului în depozitul de pe strada Calea Basarabiei 30. Totodată, au fost create patru sectoare de luptă a echipelor Serviciului de protecţie împotriva gazelor şi fumului al salvatorilor şi pompierilor. Aceștia intervin concomitent pentru lichidarea incendiului în focar. Efectivul de trupă a fost schimbat, iar forțe noi intervin pentru stingere.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0