Merkel s-a pronunțat cu privire la calitatea gazului rusesc

© Sputnik / Pavel Palamarchuk / Accesați arhiva multimediaКомпрессорная установка Креховского месторождения природного газа
Компрессорная установка Креховского месторождения природного газа - Sputnik Moldova, 1920, 20.04.2021
Abonare
Cancelarul german Angela Merkel a vorbit în cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei despre calitatea gazului rusesc.

BUCUREȘTI, 20 apr – Sputnik. În Europa există divergențe în privința Nord Stream 2, însă gazul din Nord Stream 1 nu este mai prost decât cel care provine din tranzitul prin Ucraina, a declarat cancelarul Germaniei, Angela Merkel, într-un discurs rostit în regim online la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE).

Большой десантный корабль проекта 775 Александр Отраковский перед высадкой морского десанта на необорудованное побережье Чукотского моря в районе мыса Ванкарем в рамках маневров Восток-2018 - Sputnik Moldova, 1920, 20.04.2021
De ce Rusia își concentrează navele din mai multe flote la Marea Neagră
“Știu despre divergențele legate de Nord Stream 2, cunosc poziția mult state membre (APCE). În calitate de UE, am identificat o poziție comună prin modificarea directivelor gazelor pentru autorizarea acestui gazoduct. În orice caz, vreau să vă indic asupra faptului - gazul din Nord Stream 2, care încă nu este transportat, ci gazul din Nord Stream 1 nu este mai prost decât cel care tranzitează Ucraina sau gazul care vine din Rusia prin Turcia”, a spus Merkel.

Ea a mai adăugat că Germania “a luat decizia cu privire la construcția Nord Stream 2, e o luptă politică pe care unii o privesc diferit”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0