Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Fapta disperată a unei femei înșelate: Ce i-a făcut amantei soțului

© SputnikЖенщина
Женщина - Sputnik Moldova, 1920, 20.04.2021
Abonare
O femeie care a comandat omorul amantei soțului său va ajunge pe banca acuzaților. Iată ce riscă femeia înșelată.

CHIȘINĂU, 20 apr - Sputnik. O femeie de afaceri din Bălți va ajunge pe banca acuzaților după ce a comandat moartea amantei fostului soț. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a finalizat urmărirea penală și a trimis în judecată dosarul penal de învinuire a femeii de 57 de ani. În urma examinării, s-a stabilit că femeia, disperată de fapta soțului, a identificat un pretins executor al omorului.

Нож - Sputnik Moldova, 1920, 26.01.2021
Societate
Răzbunare cruntă: O femeie a încercat să omoare amanta soțului său

Pentru fapta sa, executorului i s-a promis suma de 5 mii de euro. Persoana contractată însă a colaborat din start cu oamenii legii, ceea ce a făcut posibilă reținerea comanditarului în flagrant. Astfel, femeia a fost reținută în momentul transmiterii banilor, în schimbul planșelor fotografice ce confirmau executarea comenzii. Aceasta a fost plasată în arest preventiv și ulterior cauza a fost investigată de către procurorii PCCOCS, oficiul Nord.

„În cadrul urmăririi penale, probele acumulate, în coroborare cu rezultatele măsurilor speciale de investigații, au dat temei și posibilitate procurorilor responsabili de caz să întocmească concluziile de învinuire în privința persoanei care a acționat cu discernământ, din motiv de răzbunare și gelozie”, precizează PCCOC într-un comunicat de presă.

Femeia se află în arest la domiciliu, după ce a fost eliberată din arest preventiv de către judecătorul de instrucție, la 15 martie 2021. Potrivit legii penale, infracțiunea imputată se pedepsește cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenție pe viață.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0