Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Răzbunare cruntă: O femeie a încercat să omoare amanta soțului său

© Sputnik / Mihai CarausНож
Нож - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie din Bălți ar putea fi condamnată la detenție pe viață pentru pregătirea unui omor la comandă. Ea și-ar fi dorit moartea amantei fostului soț.

CHIȘINĂU, 26 ian – Sputnik. O femeie de afaceri din Bălți a comandat omorul amantei fostului soț, iar acum riscă să-și petreacă tot restul vieții după gratii. Femeia de 57 de ani a fost reținută de procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale în timp ce acorda prima tranșă din cei cinci mii de euro promiși executorului care urma să comită omorul în municipiul Chișinău.

Виорел Морарь - Sputnik Moldova
Societate
PCCOCS contestă eliberarea lui Viorel Morari - detalii

Potrivit informațiilor PCCOCS, femeia a întreprins acțiuni concrete pentru a obține din baze de date, accesate ilegal, adresele de serviciu, de domiciliu și ale unor rude apropiate victimei.

Bărbatul care urma să comită crima a colaborat din start cu ofițerii Inspectoratului Național de Investigații al Inspectoratului General al Poliției al MAI, iar pentru a aduna cât mai multe probe, omorul victimei a fost înscenat. Ulterior, „ucigașul” i-a prezentat clientei sale fotografii, iar aceasta i-a oferit o parte din banii promiși. Învinuita a fost reținută și plasată în arest preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit legii, pregătirea omorului unei persoane, săvârșite cu premeditare, la comandă se pedepsește cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenție pe viață.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0