Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Descoperire macabră: Unde a fost găsit cadavrul unui bărbat dispărut acum trei ani

© Sputnik / Mihai CarausAcces interzis Politia
Acces interzis  Politia - Sputnik Moldova, 1920, 20.04.2021
Abonare
După trei ani de la dispariție, corpul neînsuflețit a unui bărbat din raionul Edineț a fost găsit îngropat în curtea casei presupusului ucigaș. Suspectul a fost reținut.

CHIȘINĂU, 20 apr - Sputnik. Un bărbat de 63 de ani s-a adresat la poliție la începutul acestei luni, pentru a-l găsi pe nepotul său de 46 de ani care a dispărut încă în decembrie 2018.

Acces interzis - Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 19.04.2021
Un copil de zece ani a fost lovit mortal de un automobil în Chișinău

Potrivit Poliției, în urma cercetărilor s-a stabilit că într-o localitate din raionul Edineț, între persoana dispărută și concubina sa de 48 de ani a avut loc un conflict în urma căruia bărbatul ar fi agresat-o. Ulterior, femeia a cerut ajutorul fiului său de 25 de ani, care locuiește în vecinătate. Tânărul a luat o bâtă de lemn și l-a lovit pe bărbat în regiunea capului, iar din cauza loviturii primite acesta a murit pe loc. 

Pentru a scăpa de cadavru, femeia împreună cu fiul său l-au pus într-un cărucior și l-au dus în gospodăria feciorului, unde l-au și îngropat.

Polițiștii au depistat corpul neînsuflețit a bărbatului dispărut acum trei ani într-o anexă din curtea casei tânărului, la o adâncime de aproape 1,5 metri. Cadavrul a fost dus la expertiza medico-legală pentru a fi stabilită cauza decesului.

Potrivit Poliției, tânărul de 25 de ani, suspectat de comiterea infracțiunii, și-a recunoscut vina parțial și a fost reținut de oamenii legii pentru 72 de ore.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0