Un copil de zece ani a fost lovit mortal de un automobil în Chișinău

© Sputnik / Anatolii KiriakAcces interzis - Poliția
Acces interzis - Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 19.04.2021
Abonare
Un teribil accident rutier s-a produs în seara zilei de luni pe șoseaua Balcani. Un copil de 10 ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un automobil.

CHIȘINĂU, 19 apr - Sputnik. Un băiat de 10 ani a decedat după ce a fost lovit de un automobil de marca Honda, condus de un bărbat de 20 de ani, anunță Inspectoratul Național de Securitate Publică. 

În urma impactului, minorul a fost proiectat într-un camaz și a decedat pe loc, întrucât traumatismele suferite erau incompatibile cu viața. 

Tragedia s-a produs în această seară, la ora 17:25, pe șoseaua Balcani-Mircești. Șoferul a fost condus la inspectoratul de poliție pentru audieri.

A fost deschis un dosar penal în temeiul articolului 264 din Codul penal al Republicii Moldova „Conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat sau în stare de ebrietate produsă de alte substanţe”, partea trei.

Ea prevede refuzul, împotrivirea sau eschivarea conducătorului mijlocului de transport de la testarea alcoolscopică, de la examenul medical în vederea stabilirii stării de ebrietate şi a naturii ei sau de la recoltarea probelor biologice în cadrul acestui examen medical.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0