Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Furtun pentru transportarea alcoolului din Ucraina în Moldova - Video

© Photo : Державна прикордонна служба УкраїниПограничники обнаружили подозрительный трубопровод на границе Приднестровья с Украиной.
Пограничники обнаружили подозрительный трубопровод на границе Приднестровья с Украиной. - Sputnik Moldova, 1920, 19.04.2021
Abonare
Polițiștii de frontieră ucraineni au dezmembrat conducta din regiunea Odesa, cu ajutorul căreia se planifica transferul ilegal al spirtului peste granița moldo-ucraineană, a informat luni serviciul de presă al Poliției de frontieră din Ucraina.

исправительное учреждение - Sputnik Moldova, 1920, 19.04.2021
Societate
Cum au apărut în închisorile moldovenești ”clienți VIP” – specialist
KIEV, 19 apr – Sputnik. "Conducta, instalată la o adâncime de 1 metru sub pământ, a fost descoperită de polițiștii de frontieră ai detașamentului Podolsk în secțiunea centrală a frontierei moldo-ucrainene... Oamenii legii au descoperit un furtun de plastic cu un diametru de 3,2 de centimetri, care era la o adâncime de 1 metru sub pământ. Conducta, probabil, era pregătită pentru transportarea ilegală al spirtului, dar nu a fost folosită, întrucât ea era uscată și nu avea mirosuri caracteristice", se spune în publicație.

Potrivit serviciului de presă, pentru a o dezmembra, polițiștii de frontieră au fost nevoiți să utilizeze tehnică specială. În total, au extras din pământ mai mult de 100 de metri, care au fost instalați de la graniță în direcția unei case private din satul Rozalivka din regiunea Odesa.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0