Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu a discutat cu Gianni Buquicchio despre reformarea justiției

© Photo : Secția Comunicare cu Mass-Media a Aparatului Președintelui Republicii MoldovaMaia Sandu și Gianni Buquicchio
Maia Sandu și Gianni Buquicchio  - Sputnik Moldova, 1920, 19.04.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele Maia Sandu a discutat cu președintele Comisiei de la Veneția despre reformarea justiției și combaterea corupției.

CHIȘINĂU, 19 apr - Sputnik. Reforma justiției și combaterea corupției au fost principalele subiecte discutate la întrevederea președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, cu președintele Comisiei de la Veneția, Gianni Buquicchio, care a avut loc astăzi, la Strasbourg.

Maia Sandu s-a întâlnit la Strasbourg cu președintele APCE, Hendrik Daems - Sputnik Moldova, 1920, 19.04.2021
Politică
Maia Sandu s-a întâlnit la Strasbourg cu președintele APCE, Hendrik Daems
„Am reiterat prioritatea principală în mandatul meu de Președinte al Republicii Moldova - reformarea veritabilă a justiției și combaterea corupției. Am discutat etapele ce trebuie parcurse pentru realizarea acestei priorități, dar și rolul important al expertizei Comisiei în definitivarea reformelor în domeniu. Am apreciat în acest sens contribuția experților din cadrul Grupului de lucru de nivel înalt privind reforma justiției sub auspiciul Secretarului General al Consiliului Europei, care este esențială pentru succesul reformei pe care o promovez”, a spus șeful statului, fiind citat de Secția Comunicare cu Mass-Media a Aparatului Președintelui Republicii Moldova.

Președintele Maia Sandu i-a mulțumit domnului Buquicchio pentru deschiderea cu care Comisia de la Veneția a reacționat mereu la solicitările de opinii legate de funcționarea statului de drept în țara noastră - dar și pentru implicarea sa personală în încurajarea schimbărilor în justiția din Republica Moldova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0