Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu s-a întâlnit la Strasbourg cu președintele APCE, Hendrik Daems

© Photo : Aparatul președintelui Republicii Moldova Maia Sandu s-a întâlnit la Strasbourg cu președintele APCE, Hendrik Daems
Maia Sandu s-a întâlnit la Strasbourg cu președintele APCE, Hendrik Daems - Sputnik Moldova, 1920, 19.04.2021
Abonare
Astăzi președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și-a început vizita oficială la Strasbourg, la invitația președintelui Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), Hendrik Daems, unde a participat la deschiderea sesiunii de primăvară a APCE.

CHIȘINĂU, 19 apr - Sputnik. În cadrul întâlnirii din această dimineață, șefa statului a discutat cu președintele APCE despre situația politică curentă din Republica Moldova, provocările la adresa democrației din țara noastră, pașii de mai departe pentru depășirea crizei politice, dar și eforturile pe care le facem pentru a reduce și combate efectele pandemiei Covid-19, anunță Președinția într-un comunicat de presă.

Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 19.04.2021
Politică
Maia Sandu, la lansarea Planului de Acțiuni al CoE pentru Moldova 2021-2024
Oficialii au făcut schimb de opinii și despre starea instituțiilor democratice din Moldova, reforma sectorului justiției, agenda noastră de integrare europeană și soluționarea conflictului transnistrean. „Am reiterat în discuție cu președintele APCE că prioritatea principală a mandatului meu de președinte este combaterea corupției și o reformă veritabilă a justiției și i-am mulțumit pentru sprijinul susținut al APCE pentru transformările democratice din Republica Moldova. I-am mulțumit totodată domnului Daems pentru invitația de a participa la deschiderea sesiunii de primăvară a APCE și pentru oportunitatea de a adresa un mesaj plenarei Adunării Parlamentare”, a spus doamna Maia Sandu.

Sandu a mai spus că a avut o întâlnire productivă cu Președintele Daems, în cadrul căreia a discutat situația politică din țară, provocările pe care Covid-19 le pune societății moldovenești. Cei doi au făcut un schimb de opinii și despre starea instituțiilor democratice din Moldova, reforma sectorului justiției, agenda integrării europene și soluționarea conflictului transnistrean.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0