Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Asta sigur nu ai știut-o: Ce semnificație are fiecare zi din săptămână

© Sputnik / Rodion ProcaAla Andon
Ala Andon - Sputnik Moldova, 1920, 18.04.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Fiecare zi din săptămână are o semnificație aparte, susține numerogoul și psihologul Ala Andon. Află care sunt cele mai potrivite zile pentru a deschide afaceri sau pentru a întâlni a doua jumătate din materialul ce urmează.
Uimitor: Ce semnificație poartă fiecare zi din săptămână

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", Ala Andon a precizat că cele 7 zile din săptămână sunt deosebite și speciale în felul lor. Însăși cifra 7 este considerată încă din antichitate una magică.

Cristina Oxentii - Sputnik Moldova, 1920, 18.04.2021
Horoscopul primăverii 2021: Ce surprize au pregătit astrele

Potrivit numerologului, fiecare zi își lasă amprenta și ghidează oamenii în desfășurarea unor activități potrivite. Bunăoară duminica, considerată de fapt prima zi a săptămâni, este ziua guvernată de Soare. În această zi este recomandat ca oamenii să se odihnească și să se încarce cu energie pentru săptămâna ce urmează.

"Luni este ziua emoțiilor și este recomandat să nu începem nimic în această zi. Analizăm, contemplăm, dar nu ne aventurăm în noi activități", a subliniat Ala Andon.

Ziua de marți semnifică acțiune, energie și chiar conflicte. Aceasta este considerată cea mai energică zi a săptămânii, fiind guvernată de planeta foc – Marte. Simbolul acestei zile este acțiune și mișcare.

"Cât privește ziua de miercuri, aceasta este cea mai bună zi pentru comunicare, informații, întâlniri de afaceri. Este considerată cea mai stabilă și cea mai bună zi din întreaga săptămână. Joi este dominată de planeta Jupiter. Este ziua de curățire - începem dieta, avem grijă de sănătate, stabilim dorințe și scopuri", a explicat numerologul.

Ala Andon susține că ziua de vineri este potrivită pentru stabilirea unor relații, găsirea unui partener potrivit ș.a. În același timp, în această zi este binevenit de făcut tranzacții de vânzare. Sâmbăta este ziua în care trebuie să ne gândim la principiile de viață, valorile pe care le avem și să prețuim timpul petrecut cu noi înșine.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0