Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Israelul sărbătorește Ziua Independenței: Mesaj de felicitare al Zinaidei Greceanîi

Zinaida Greceanîi - Sputnik Moldova, 1920, 15.04.2021
Abonare
Israelul marchează joi, 15 aprilie, Ziua Independenței. Cu această ocazie, președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a venit cu un mesaj de felicitare către omologul său israelian.

CHIȘINĂU, 15 apr - Sputnik. Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a adresat președintelui Knessetului statului Israel, Yariv Levin, un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independenței acestei țări.

Вакцинация в Израиле - Sputnik Moldova, 1920, 22.03.2021
Societate
Important pentru moldovenii din Israel: Cum se pot vaccina

În mesajul destinat omologului său israelian, Zinaida Greceanîi a scris că adresează sincere felicitări din numele Parlamentului, dar și al ei personal și a urat Israelului pace și prosperitate. 

„Cu această ocazie, îmi exprim dorința de a continua și aprofunda relațiile de prietenie și cooperare existente între Republica Moldova și Statul Israel”, se arată în mesajul Zinaidei Greceanîi. 

Președintele Parlamentului a mai menționat că este convinsă că relațiile dintre Republica Moldova și Israel, cât și dialogul parlamentar vor cunoaște în viitor noi perspective de dezvoltare și intensificare spre beneficiul cetățenilor ambelor țări. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0