Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Cum s-au schimbat viziunile oamenilor de afaceri în pandemie

© Sputnik / Mihai CarausAlexandru Bordea
Alexandru Bordea - Sputnik Moldova, 1920, 13.04.2021
Abonare
Antreprenorii nu cedează în fața pandemiei. În ciuda obstacolelor create de situația pandemică, mulți reușesc să deschidă noi afaceri sau să extindă afacerile curente. Subiectul a fost discutat în cadrul emisiunii "ATITUDINI", cu business trainerul Alexandru Bordea.
Cum s-au schimbat viziunile oamenilor de afaceri în pandemie

Numărul persoanelor care s-au înscris la traininguri în domeniul afacerilor a crescut simțitor de la declanșarea pandemiei. Acest lucru îl afirmă business trainerul Alexandru Bordea, care spune că în ultima perioadă a avut o cerere sporită din partea antreprenorilor – cea mai mare din ultimii șapte ani.

Diana Foma - Sputnik Moldova, 1920, 23.12.2020
Afaceri pe timp de pandemie: Cum rezistă tiinerii antreprenori
"Nu doar cei care au deja un business, dar și cei care erau angajați și au decis să meargă pe cont propriu s-au înscris la cursuri. În această perioadă, toate instruirile le-am trecut în regim online, am făcut înregistrări video pe care le-am pus pe o platformă. Ne-am axat pe consultațiile individuale și implementarea instrumentelor pentru fiecare companie în parte. Zi de zi putem avea câte 7-8 consultații", a precizat Alexandru Bordea.

Potrivit lui, pandemia a schimbat percepțiile și viziunile oamenilor de afaceri. Multe companii mari au realizat importanța serviciilor prestate online, deși anterior, părea că se descurcă de minune și fără aceste instrumente.

"Pandemia a schimbat atitudinea antreprenorilor față de business. Abia acum oamenii de afaceri au descoperit importanța paginilor de Facebook, Instagram sau TikTok. Doar acum au ințeles că au nevoie de site web și cum trebuie să funcționeze acesta", a remarcat interlocutorul.

Care au fost cele mai mari probleme cu care s-au confruntat antreprenorii cu experiență în perioada pandemiei și ce prognoze oferă specialiștii în domeniul businessului, aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0