Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Președintele Parlamentului s-a întâlnit cu membrii Guvernului în exercițiu

© Public Domain / Parlamentul Republicii MoldovaȘedință de lucru a Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi cu membrii Guvernului în exercițiu
Ședință de lucru a Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi cu membrii Guvernului în exercițiu - Sputnik Moldova, 1920, 12.04.2021
Abonare
Președintele Parlamentului s-a întâlnit cu membrii Guvernului în exercițiu pentru a discuta situația epidemică din țară, dar și măsurile luate în acest sens. 

CHIȘINĂU, 12 apr - Sputnik. Zinaida Greceanîi a convocat luni ședința operativă cu cabinetul de miniștri în exercițiu. Potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului, reprezentanții Executivului au oferit informații despre evoluția pandemică în contextul măsurilor instituite prin declararea stării de urgență.

Activitatea SAMU Botanica - Sputnik Moldova, 1920, 12.04.2021
Societate
Mai puține cazuri de COVID-19 și mai puține decese: Datele anunțate de specialiști

Totodată, a fost menționată scăderea numărului de cazuri noi de COVID-19, dar și importanța menținerii măsurilor în vederea asigurării controlului asupra situației în sănătatea publică.  

În cadrul ședinței s-a discutat subiectul aprovizionării sistemului medical cu vaccinuri. Totodată, cei prezenți au precizat necesitatea vaccinării de urgență a cadrelor didactice, pentru ca elevii claselor primare să poată reveni la studii cu prezența fizică în clase, în timpul apropiat.

Membrii Executivului și președintele Legislativului au abordat și subiectul ce ține de susținerea sferei social-economice, inclusiv prin promovarea de către deputați din diferite fracțiuni a mai multor proiecte de lege menite să atenueze impactul crizei, dar și care necesită suportul Guvernului în exercițiu pentru implementare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0