Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov: Kievul poartă război împotriva propriului popor

© Sputnik / Владимир Астапкович / Accesați arhiva multimediaÎntâlnirea șefului MAE al Rusiei , Serghei Lavrov cu mareșalul libian Khalifa
Întâlnirea șefului MAE al Rusiei , Serghei Lavrov cu mareșalul libian Khalifa - Sputnik Moldova, 1920, 12.04.2021
Abonare
Comentând acțiunile Kievului în Donbass, Ministrul Rus de Externe, Sergei Lavrov, a declarat că Kievul poartă război împotriva propriului popor.

BUCUREȘTI, 12 apr - Sputnik. Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a comentat acțiunile Kievului în Donbas.

Официальный представитель министерства иностранных дел России Мария Захарова - Sputnik Moldova, 1920, 09.04.2021
Politică
Zaharova: Occidentul nu vrea să observe tragedia din Donbas
„Când reprezentanții administrației Zelenski spun că Kievul nu intenționează nimic în Donbas, pentru că Kievul nu poate lupta împotriva propriului său popor, nu este adevarat. Kievul, după aceeași revoluție a demnității, care a fost de fapt o lovitură de stat neconstituțională, Kievul și-a atacat proprii cetățeni și de atunci poartă război cu propriul său popor, declarându-i teroriști, deși locuitorii din Donbass nu au atacat pe nimeni în restul Ucrainei”, a declarat Lavrov în timpul unei conferințe de presă.

Anterior, secretarul de presă al președintelui Ucrainei Vladimir Zelenskii, Iulia Mendel, a anunțat că Kievul nu pregătește o ofensivă în Donbas. Potrivit acesteia, „Ucraina, pur și simplu, nu își poate ataca teritoriul și nu poate lupta împotriva propriilor cetățeni”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0