Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Extrădat din Cehia - Iată ce a făcut un bărbat cu două tinere la Chișinău

© Sputnik / Mihai CarausPoliția
Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 12.04.2021
Abonare
Un bărbat cercetat pentru trafic de copii și trafic de ființe umane în scop de exploatare sexuală a fost extrădat în Republica Moldova, iar acum riscă până la 20 de ani de pușcărie.

CHIȘINĂU, 12 apr - Sputnik. Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost extrădat din Republica Cehă prin intermediul Direcției Cooperare Polițienească Internațională și a organelor de drept din România, fiind predat ofițerilor Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane.

Полиция получила 52 машины - Sputnik Moldova, 1920, 30.11.2020
Societate
Video: Reținut pentru trafic de ființe umane - Iată cum era întreținută victima

Cetățeanul moldovean este cercetat pentru trafic de copii și trafic de ființe umane în scop de exploatare sexuală. Potrivit poliției, acesta se află în căutare internațională din 2019.

Oamenii legii susțin că în lunile aprilie - mai 2018, inculpatul, împreună cu alte persoane, prin înșelăciune și abuz, sub pretextul oferirii unui post de lucru în calitate de dădacă, a recrutat două tinere de 17 și 25 de ani.

Ulterior, potrivit poliției, cele două au fost adăpostite într-un apartament din municipiul Chișinău, iar prin aplicarea violenței psihice și fizice, victimele au fost impuse să presteze servicii sexuale contra plată mai multor clienți. 

Bărbatul a fost plasat în arest preventiv timp de 30 de zile, iar dacă acesta va fi găsit vinovat, el riscă până la 20 de ani de pușcărie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0