Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Video: Reținut pentru trafic de ființe umane - Iată cum era întreținută victima

© Sputnik / Mihai CarausПолиция получила 52 машины
Полиция получила 52 машины - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din raionul Șoldănești este suspectat pentru trafic de ființe umane. Acesta a fost reținut de oamenii legii pentru 20 de zile. Victima a fost găsită încuiată într-un șopron, în condiții de sclavie.

CHIȘINĂU 30 nov - Sputnik. Ofițerii Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane și procurorii PCCOCS au stabilit că învinuitul, în vârstă de 54 de ani, a supus victima la muncă forțată timp de opt ani. Potrivit oamenilor legii, victima, un bărbat de 32 de ani, era obligat de către învinuit să realizeze lucrări de construcție și lucrări agricole.

Justiție - Sputnik Moldova
Societate
Cine va examina dosarele „furtului miliardului” - detalii
Potrivit poliției, cei doi sunt originari din aceeași localitate. Învinuitul a profitat de situația financiară proastă a victimei și de vulnerabilitatea acesteia și prin acțiuni de violență fizică, acesta obliga victima să realizeze anumite lucrări.

Ofițerii au realizat verificări la domiciliul învinuitului, iar victima a fost găsită încuiată într-un șopron. Potrivit poliției, victima se afla în condiții de sclavie. Aceasta a fost eliberată imediat, iar psihologii i-au oferit consiliere și au plasat-o într-o instituție specializată.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 15 ani de pușcărie pentru trafic de ființe umane.

Mai jos puteți vedea un video în care oamenii legii verifică locuința învinuitului și cum victima este eliberată din șopron. În filmuleț se văd condițiile inumane în care victima era nevoită să stea. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0