Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ciocoi: Plimbările în parcuri sunt deja permise

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaAureliu Ciocoi s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei la Chișinău, Oleg Vasnețov
Aureliu Ciocoi s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei la Chișinău, Oleg Vasnețov - Sputnik Moldova, 1920, 08.04.2021
Abonare
Premierul interimar Aureliu Ciocoi a făcut declarații de presă după ședința Comisiei pentru Situații de Urgență cu privire la starea de urgență.

CHIȘINĂU, 8 apr – Sputnik. Premierul interimar Aureliu Ciocoi a declarat că interdicția de a efectua plimbări în parcuri, păduri și zone de agrement a fost anulată. Astfel, se permit ieșirile în aceste zone, însă grupurile trebuie să nu fie mai mari de trei persoane. 

Доставка вакцины Sputnik V на склад в грузовой терминал Москва Карго - Sputnik Moldova, 1920, 08.04.2021
Societate
Krasnoselski spune când va ajunge în Transnistria vaccinul „Sputnik V”
"Vin cu scuze în fața cetățenilor cu privire la deciziile luate anterior. S-a anulat punctul care prevedea interzicerea plimbărilor în parcuri și păduri. A fost substituit cu următoarea redacție: Se interzice aflarea în spațiile public în grupuri mai mari de trei persoane, cu excepția membrilor familiei", a declarat Aureliu Ciocoi, premierul interimar. 

Din 1 aprilie 2021, în Republica Moldova este în vigoare regimul stării de urgență. Parlamentul a adoptat decizia pe 31 martie, la solicitarea Guvernului interimar, care a propus aplicarea acestei măsuri din cauza răspândirii alarmante a noului coronavirus. Potrivit documentului adoptat, starea de urgență este introdusă pentru 60 de zile, din 1 aprilie până pe 30 mai.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0