Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Avem nevoie de alegeri anticipate sau nu? Răspunsul lui Ruslan Codreanu

© Sputnik / OsmatescoRuslan Codreanu
Ruslan Codreanu - Sputnik Moldova, 1920, 08.04.2021
Abonare
Președintele Partidului Politic „Puterea Oamenilor”, Ruslan Codreanu, care a deținut și funcția de fost primar interimar al municipiului Chișinău a vorbit în cadrul emisiunii „ATITUDINI”, de la Sputnik Moldova, despre clasa politică și alegerile anticipate.
Avem nevoie de alegeri anticipate sau nu? Răspunsul lui Ruslan Codreanu

Republica Moldova are nevoie de alegeri anticipate, țara are nevoie de o altă clasă politică, deoarece deputații din actualul Legislativ au demosntrat că nu pot face nimic pentru soluționarea problemelor societății, doar că noi nu suntem pregătiți pentru un scrutin anticipat, spune liderul Partidului Politic „Puterea Oamenilor”, Ruslan Codreanu.

A child using a tablet - Sputnik Moldova, 1920, 08.04.2021
Educație
Avocat: Statul trebuie să le ofere computere gratis elevilor pentru învățământul online
„Dacă mă întrebați, dacă trebuie anticipate, da, trebuie anticipate, deoarece cei care sunt în Parlament astăzi și care au contribuit la agravarea situației din toate domeniile nu vor face nimic pentru îmbunătățirea situației, din păcate. Noi avem deputați care au deja 5-6 mandate, noi avem deputați care au fost la guvernare ani la rând, au administrat instituțiile statului și au falimentat tot ce s-a putut, dar care astăzi ne vorbesc despre intenții frumoase, nu putem să ne așteptăm că vor face ceva. Este foarte mare ipocrizia când vorbesc despre dezastrul din domeniul sănătății”, spune Ruslan Codreanu.

Doar că situația epidemiologică și problemele grave cu care se confruntă societatea nu ne permit acest exercițiu.

„Eu nu am așteptări de la deputații din actualul Parlament și ei trebuie să plece. Din păcate, noi nu știm cine va ajunge în următorul Parlament, dar nici de la aștia care s-au perindat dintr-un partid în altul nu trebuie să ne așteptăm la schimbări. Doar că noi nu suntem astăzi gata pentru anticipate, din punct de vedere al sănătății. Și mă refer la numărul de decese, care crește, mă refer la locurile în spitale care nu mai sunt, la faptul că medicii sunt supraextenuați!”, adaugă Ruslan Codreanu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0