Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce spune Boris Bechet despre lumea pe care azi a părăsit-o

© Sputnik / Miroslav RotariBoris Bechet
Boris Bechet - Sputnik Moldova, 1920, 06.04.2021
Abonare
Arhiva studioului radio Sputnik Moldova păstrează o înregistrarea audio realizată acum trei ani, în 30 martie 2018, cu actorul Boris Bechet, care astăzi a plecat în lumea celor drepți.
Ce spune Boris Bechet despre lumea pe care azi a părăsit-o

În finalul acelei emisiuni în care actorul a vorbit despre cariera sa, despre familia sa, despre adevăratele valori din teatru, care, iată, au rămas tot mai puține,   realizatorii l-au întrebat ce mesaj ar avea pentru publicul său, pentru cei care îl iubesc. La care actorul Boris Bechet a spus că nu mai știe dacă publicul îl mai iubește, dar, în mod sigur, el continuă să-și iubească publicul.

Свеча памяти - Sputnik Moldova, 1920, 06.04.2021
Societate
Doliu în lumea teatrului și cinematografiei: A murit Boris Bechet
"Nu știu dacă mă iubește, dar eu, cel puțin, pe dânșii îi iubesc. Dar nu știu dacă asta este reciproc. Sănătate, oameni buni. Și bucurați-vă de viață, de copii. Că-i frumos totuși. Acuși o să înflorească. Totuși lumea asta e frumoasă, cu toate… astea, de geaba spunem noi. Mai beți câte un pahar de vin, că asta dă bine, dar cu măsură, ca să nu ajungem să ne batem. Multă sănătate la toată lumea", a spus Boris Bechet.

Când realizatorii emisiunii i-au mulțumit că și-a făcut timp să vină la emisiunea, el le-a mulțumit pentru invitație, spunând cu durere în suflet că nu prea este invitat la radio și TV.

"Înainte mă pofteau, acum nici nu mă prea cheamă", a spus el.  

Iată că, la trei ani după acea înregistrare, Boris Bechet se stinge din viață, părăsind această lumea care, totuși, este frumoasă, chiar dacă "mai spunem noi…" că nu ar fi așa. Și fără a mai apuca să mai vadă înflorind și această primăvară…

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească cu cei drepți.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0