Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accesul în Primăria Chișinău, restricționat: Iată motivul

© Sputnik / Mihai CarausПримэрия Кишинев
Примэрия Кишинев  - Sputnik Moldova, 1920, 06.04.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Locuitorii Chișinăului nu vor mai avea acces în Primărie o perioadă de timp. Decizia a fost luată în contextul stării de urgență.

CHIȘINĂU, 6 apr - Sputnik. Accesul persoanelor în Primăria Chișinău este restricționat, informează serviciul de presă al instituției. Decizia a fost luată în contextul stării de urgență instituită la nivel național. Astfel, depunerea cererilor și eliberarea actelor solicitate de cetățeni se va efectua prin intermediul adresei de email: primaria@pmc.md și/sau prin adresă poștală. 

Poliția de Frontieră - Vama Leușeni - Sputnik Moldova, 1920, 06.04.2021
Societate
Foto: Ce vor face polițiștii de frontieră pe străzile din Chișinău
Totodată, primarul Chișinăului Ion Ceban a semnat o dispoziție prin care se instituie program special de activitate în cadrul subdiviziunilor structurale ale autorităților administrației publice locale a municipiului Chișinău, în perioada 5 aprilie - 31 mai, inclusiv.

„Conducătorii subdiviziunilor din cadrul Primăriei municipiului Chișinău vor asigura regim special de activitate, prin atragerea la serviciu a personalului strict necesar pentru asigurarea funcționalității unității, a cărui activitate necesită prezența obligatorie la locul de muncă, inclusiv prin organizarea muncii la distanță.

De asemenea, se recomandă conducătorilor subdiviziunilor structurale din cadrul APL, întreprinderi municipale, instituții bugetare și cele aflate la autogestiune din subordine, precum și preturilor de sector, să asigure regim special de activitate, prin alternarea muncii angajaților cu prezența la locul de muncă și de la distanță, pentru a minimiza cazurile de contaminare prin infecția COVID-19”, este precizat în comunicatul Primăriei.

Amintim, Comisia pentru Situații Excepționale a decis să instituie stare de urgență națională până la data de 31 mai, inclusiv, în contextul pandemiei coronavirususlui.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0