Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Crimele comise în Moldova de un fost militar din Legiunea Străină, Franța

© Sputnik / Miroslav RotariPenitenciar
Penitenciar  - Sputnik Moldova, 1920, 02.04.2021
Abonare
Un tânăr de 24 de ani, care a slujit în legiunea Străină din Franța, a fost condamnat la 21 de ani de pușcărie pentru cinci capete de acuzare, dar procurorii vor să ceară înăsprirea pedepsei inculpatului, considerând-o prea blândă pentru faptele săvârșite. 

CHIȘINĂU, 2 apr - Sputnik. Cazul a avut loc în vara anului trecut, când un locuitor al satului Puhăceni, raionul Anenii Noi, împreună cu alți doi consăteni, au petrecut pe malul râului Nistru, iar spre seară întrei ei s-a iscat o ceartă. După ce s-ar fi îmbrâncit, inculpatul a fugit acasă de unde a luat trei cuțite și a revenit la tovar[;ii lui de pahar: pe una înjunghiind-o mortal, iar pe cealaltă – rănind-o, fiind oprit de un martor.

Acces interzis  Politia - Sputnik Moldova, 1920, 01.04.2021
Societate
Caz cutremurător la Rezina: Fiul și-ar fi ucis propria mamă

Oamenii legii l-au reținut imediat pe tânăr, iar până la aflarea sentinței, el s-a aflat după gratii. 

Potrivit Procuraturii, inculpatul mai este învinuit că ar fi maltratat și agresat mai multe persoane, printre care și pe primarul localității. Totul s-a întâmplat în toamna anului 2019, la hramul localității. Tânărul fiind în stare de ebrietate s-a luat la bătaie cu mai mulți oameni care se adunase în centrul satului pentru a sărbători. Potrivit Procuraturii, inculpatul a aplicat violența și asupra oamenilor legii care au încercat să intervină. 

Tânărul de 24 de ani, acum câțiva ani, a fost militar înrolat în Legiunea Străină (Franța). El este condamnat pentru cinci capete de acuzare, omor intenționat, tentativă de omor intenționat, violența săvârșită asupra unei persoane cu funcție de răspundere, precum și două episoade de huliganism.

Procurorii consideră sentința prea blândă și intenționează să ceară înăsprirea acesteia, astfel solicitând condamnarea inculpatului la 25 de ani de pușcărie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0