Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Caz cutremurător la Rezina: Fiul și-ar fi ucis propria mamă

© Sputnik / Mihai CarausAcces interzis Politia
Acces interzis  Politia - Sputnik Moldova, 1920, 01.04.2021
Abonare
Un bărbat de 41 de ani și-ar fi ucis în bătaie propria mamă. Corpul neînsuflețit al femeii urmează să fie supus expertizei. 

CHIȘINĂU, 1 apr - Sputnik. O femeie de 63 de ani a fost bătută de feciorul său, iar apoi a decedat. Potrivit poliției, cazul a fost înregistrat în jurul orei 18:50.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova, 1920, 21.03.2021
Societate
Omor și tentativă de suicid în sudul Moldovei: A împușcat-o pentru 200 de lei

O persoană a sunat la Serviciul 112 și a anunțat că o femeie a fost agresată fizic de un bărbat și că aceasta ar fi murit. Oamenii legii au mers la domiciliul victimei, unde au găsit cadavrul iar pe corp erau prezente mai multe vătămări corporale.

Ofițerii au stabilit că femeia locuia împreună cu fiul său și că la data de 30 martie între cei doi s-a iscat un conflict, în urma căruia fiul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în regiunea feței și a pieptului mamei sale.

Ulterior, acesta a plecat de acasă, iar când s-a întors a doua zi, și-a găsit mama decedată. Bărbatul și-a sunat sora și i-a povestit cele întâmplate. Potrivit poliției, corpul neînsuflețit al femeii a fost dus la expertiza medico-legală pentru a se afla cauza exactă a decesului. Toate circumstanțele se stabilesc. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0