Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dodon: Maia Sandu să nu stea mândră în clădirea prezidențială, dar să aducă vaccinuri

Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 02.04.2021
Abonare
Președintele PSRM, Igor Dodon, susține că alegeri parlamentare anticipate nu vor fi organizate atâta timp cât nu va fi gestionată situația pandemică. În context, el a îndemnat președintele țării să se urce în avion și să meargă în străinătate pentru a aduce vaccinuri.

CHIȘINĂU, 2 apr – Sputnik. Liderul PSRM, Igor Dodon, susține că formațiunea pe care o conduce nu se teme de organizarea alegerilor parlamentare anticipate, întrucât sondajele arată că vor obține cel puțin 35 de mandate. Nu le-ar fi frică nici deputaților Partidului "Șor".

Igor Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 02.04.2021
Politică
Dodon: Restricții - da, dar nu închiderea oamenilor în casă
"Probleme cu alegerile parlamentare anticipate au ceilalți. Noi, Maia Sandu și Șor ajungem în Parlament, dar se tem cei care vor ajunge în istorie: Candu, Filip și toată banda aceasta. Ei nu vor trece în Parlament. Noi nu ne temem de anticipate, dar în condiții de pandemie, când țara arde, nu cred că e cazul. Pentru asta noi vrem să amânăm alegerile, nu așa cum vrea Maia Sanu în iunie, când vom avea multe cazuri de COVID-19 și va arde țara. Hai să stabilizăm inițial situația.

În același timp, Igor Dodon susține că după cum s-a gestionat până acum situația pandemică în țară, PAS-ul are toate șansele să cadă în sondaje, iar socialiștii vor obține și mai mult.

"Eu am propus să amânăm alegerile mai târziu, în septembrie - octombrie, până vom aduce vaccinurile. Maia Sandu să se urce în avion și să meargă în toate țările să ceară vaccinuri, să nu stea mândră în clădirea prezidențială. Alegeri anticipate oricum vor fi. Ideal ar fi să numim un Guvern și să nu ne jucăm de-a alegerile, dar asta e, oricum Parlamentul va fi dizolvat, după ce vom gestiona situația pandemică",  a mai spus Dodon. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0