Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ion Ceban a învins coronavirusul: Primarul a prezentat rezultatul testului

Ion Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 01.04.2021
Abonare
Primarul Ion Ceban s-a vindecat de COVID-19. După ce a suferit o pneumonie bilaterală pe fondul virusului, edilul-șef al Capitalei a anunțat că s-a recuperat complet.

CHIȘINĂU, 1 apr – Sputnik. Primarul Capitalei, Ion Ceban, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a primit rezultat negativ al testului la COVID-19. Edilul-șef al Chișinăului le-a mulțumesc medicilor pentru grija și profesionalismul de care au dat dovadă față de el și față de toți cetățenii care suferă de coronavirus. 

Anterior, Ion Ceban a povestit pentru reporterul Sputnik Moldova cum a aflat că este infectat cu coronavirus. 

В ожидании открытия прививочного центра - Sputnik Moldova, 1920, 01.04.2021
Societate
Video: La Chișinău a fost inaugurat un centru municipal de vaccinare - primii imunizați
"Întorcându-mă în Moldova, după o călătorie de lucru într-una dintre țările europene, deja în mașină am simțit o durere de cap - fapt ieșit din comun pentru mine, asta pentru că am avut dureri de cap doar de câteva ori în viața mea. Anul trecut am renunțat și la fumat, și la cafea. Nici măcar nu m-am gândit la COVID, iar infecția a fost descoperită aproape întâmplător, când m-am adresat la doctori cu durerea mea de cap. Dar este bine că la timp - dacă aș fi întârziat câteva zile, cu siguranță nu ar fi trecut fără spitalizare", a povestit Ceban.

Astăzi primarul a participat la deschiderea primului centru de vaccinare publică din Chișinău. Spațiul destinat Centrului a fost oferit cu titlu gratuit de Academia de Studii Economice.

Este vorba de peste 400 de metri pătrați în centrul Capitalei, într-o clădire nouă care aparține ASEM, iar intrarea este din stradă și pentru persoanele cu necesități speciale. Acesta va activa zilnic - de luni până vineri între orele 08:00-18:00, iar în zilele de odihnă între 08:00-15:00.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0