Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Fostul premier Ion Chicu, despre noul său partid și experiența sa la șefia guvernului

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPremierul Ion Chicu
Premierul Ion Chicu - Sputnik Moldova, 1920, 01.04.2021
Abonare
Ion Chicu va participa la o rundă de discuții despre noul său partid, experiența sa la șefia guvernului, criza pandemică, actualele procese politice din Republica Moldova, precum și despre perspectiva alegerilor anticipate.

CHIȘINĂU, 2 apr - Sputnik. Guvernul condus de Ion Chicu, la fel ca toate guvernele din lume, a fost luat prin surprindere de criza pandemică.

Пресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020 - Sputnik Moldova, 1920, 31.03.2021
Politică
Ion Chicu își face partid: Iată ce demnitari îi sunt alături

Acest cabinet a fost nevoit să facă față unei avalanșe de probleme apărute în circumstanțe fără precedent în ultimele decenii. Care sunt lecțiile pe care trebuie să le reținem din experiența pe care a avut-o Guvernul Chicu?

Regretă oare Ion Chicu decizia sa de a-și da demisia? De ce a decis Ion Chicu să se lanseze în politică cu un nou partid?

Ce înseamnă pentru Republica Moldova alegeri parlamentare în plină criză pandemică, ce probleme ar rezolva aceste alegeri și ce probleme noi ar putea genera?

Aceste și multe alte întrebări vor fi puse în discuție vineri, 2 aprilie 2021, în centrul de presă al Agenției Sputnik Moldova.

Evenimentul va fi difuzat live pe pagina sputnik.md la ora 17:00, precum și pe rețelele de socializare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0