Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Funcționarii vaccinați pe ascuns: Iată ce face Ministerul Sănătății

© Inquam Photos / OCTAV GANEACentru de vaccinare
Centru de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 31.03.2021
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a instituit o comisie specială, care va examina cum a fost posibil să fie vaccinați mai mulți funcționari în afara planului național de imunizare.

CHIȘINĂU, 31 mart - Sputnik. Ministerul de resort a demarat o anchetă după ce s-a aflat că funcționari din unele raioane s-au vaccinat deja împotriva COVID-19, deși a doua etapă de vaccinare nu era încă demarată. 

În cadrul emisiunii „Atitudini” de la Radio Sputnik Moldova, ministrul interimar al Sănătății, Tatiana Zatîc, a anunțat că o comisie specială va examina toate circumstanțele în care au fost vaccinate persoane cu derogare de la planul național de imunizare. 

„În contextul informațiilor care sunt în mass-media, acelor semnale care au venit în adresa Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale au stat la baza instituirii unei comisii pentru examinarea cazurilor respective și comisia va veni cu un răspuns la aceste cazuri care au fost vaccinate în afara planului național de imunizare”, a declarat Tatiana Zatîc în studioul Radio Sputnik Moldova.

Amintim că zilele trecute în presă au apărut informații că anumiți funcționari, din anumite raioane, s-au vaccinat împotriva COVID-19.

Прибытие рейса с вакциной Sputnik V в Аргентину - Sputnik Moldova, 1920, 31.03.2021
Societate
Dodon: Când va ajunge în Moldova vaccinul „Sputnik V”
Ei au explicat că au acceptat să se imunizeze pentru că au rămas mai multe doze de vaccin neutilizate de medici și nu existau condiții pentru a le păstra mult timp.

Și președintele PSRM Igor Dodon a comentat astăzi situația în studioul Radio Sputnik Moldova. 

„Nu există principii morale. (...) Este registru al celor imunizați și, desigur, acei oameni pot fi găsiți în listă. Ar trebui publicată lista celor care s-au vaccinat în afara planului de vaccinare”, a declarat liderul socialiștilor. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0