Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Video - Deputatul PAS Ion Groza luat pe sus de mascați

© Sputnik / Mihai CarausПолиция
Полиция - Sputnik Moldova, 1920, 30.03.2021
Abonare
Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Ion Groza, unul dintre animatorul acțiunilor de protest de la intrarea în Portul Giurgiulești, s-a luat la harță cu oamenii legii care au eliberat trecerea camioanelor blocate acolo de aproape o zi.

CHIȘINĂU, 30 mart – Sputnik. "Băi, eu-s deputat, auzi!", striga Ion Groza atunci când se îmbulzea cu carabinierii veniți să restabilească ordine legală, fluturându-le prin fața ochilor mandatul său de ales al poporului.

Ион Пержу - Sputnik Moldova, 1920, 29.03.2021
Politică
Ministrul interimar al Agriculturii i-a răspuns Maiei Sandu
Amintim că adepții PAS și ai lui Vasile Costiuc au blocat luni, la miezul nopții accesul în portul Giurgiulești a camioanelor încărcate cu cereale după ce președintele Maia Sandu i-a solicitat Guvernului să impună restricții temporare la exportul grâului din rezervele de stat, în scopul asigurării securității alimentare a țării.

A urmat reacția ministrul interimar al Agriculturii, Ion Perju, care a afirmat că ”Republica Moldova este asigurată alimentar la toate produsele social importante (inclusiv grâu)”, în corespundere cu Modului provizoriu de determinare şi calculare a bugetului minim de consum aprobat prin hotărâre de Guvern, și ”NU există temei de îngrijorare în rândul populației”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0