Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Bani pentru mai multe sate, din Fondul de intervenție al Guvernului

© Sputnik / Mihai CarausРемонт дороги на улице Албишоара
Ремонт дороги на улице Албишоара - Sputnik Moldova, 1920, 30.03.2021
Abonare
Zece sate din mai multe raioane vor beneficia de suport din Fondul de intervenție al Guvernului, pentru reparația unor drumuri afectate de intemperii în 2020.

CHIȘINĂU, 30 mart – Sputnik. Din fondul de intervenție al Guvernului vor fi acordați 5871,8 mii de lei autorităților publice locale pentru înlăturarea consecințelor unor intemperii, precum ploi cu grindină, vijelii, înghețuri și inundații, din anul 2020. Banii vor ajunge în 10 localități, pentru reparația drumurilor afectate.

Alexandru Ionel - Sputnik Moldova, 1920, 01.02.2021
De ce fug oamenii din sate: Ce spune un primar

Cabinetul de Miniștri a adoptat în ședința sa de marți, 30 martie, o hotărâre în acest sens. Proiectul a fost prezentat de ministrul interimar de Interne, Pavel Voicu.

Hotărârea stabilește că Ministerul Finanțelor va aloca, din fondul de intervenție al Guvernului, suma de 5871,8 mii de lei autorităților publice locale pentru lichidarea consecințelor situațiilor excepționale ”.

De bani pentru reparația drumurilor vor beneficia localitățile: Coșernița, din raionul Florești; Mileștii Mici, Țipala, Zâmbreni, Ruseștii Noi, Cigârleni şi Puhoi, din raionul Ialoveni; Baccealia şi Tocuz, din raionul Căușeni; satul Cenac, raionul Cimișlia.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0