Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Avertismentul unui medic pentru primarul Ceban - Ce riscă

Ion Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 29.03.2021
Abonare
Șeful adjunct al direcției generale asistență socială și sănătate a Primăriei Chișinău, Boris Gîlca i-a recomandat lui Ion Ceban să nu se implice atât de mult în activitatea municipalității.

CHIȘINĂU, 29 mart - Sputnik. Șeful adjunct al direcției generale asistență socială și sănătate a primăriei Chișinău, Boris Gîlcă i-a făcut observație primarului Ion Ceban că se implică prea mult în activitatea Primăriei, în perioada în care se tratează de COVID. 

Vaccin AstraZeneca - Sputnik Moldova, 1920, 29.03.2021
Societate
Profesorii din Chișinău ar putea fi vaccinați prioritar - detalii

„Domnule primar, medicii nu v-au recomandat să fiți atât de activ implicat și să vă epuizați inclusiv prin aceste discuții emotive. Regimul de tratament implică și un regim securizat, mai domol. De aceea o să vă rugăm în continuare să ascultați toate sfaturile medicilor. Vă vedem foarte activ și foarte implicat pe toată durata de două săptămâni a tratamentului, ceea ce nu este bine”, a precizat Gîlcă. 

Ulterior, Boris Gîlcă a prezentat situația epidemiologică din municipiu. Potrivit lui, numărul bolnavilor de coronavirus din Chișinău va trece în această săptămână de cifra de o sută de mii. Acesta a precizat că în spitalele municipale sunt internați cu noul coronavirus 1 324 de pacienți. Numărul celor internați în spitalele municipale este în scădere față de ziua de luni, 22 martie, când se înregistra 1 360 de pacienți cu COVID-19 internați.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0