Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Linia verde de asistență COVID-19 a fost activată: Cum poți apela

© Sputnik / OsmatescoТелефон, telefon, phone
Телефон, telefon, phone - Sputnik Moldova, 1920, 29.03.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Cetățenii pot primi asistență medicală, pot pune întrebări și primi răspunsuri de la medici apelând linia verde de asistență COVID-19.

CHIȘINĂU, 29 mart - Sputnik. Linia verde de asistență COVID-19 în municipiul Chișinău a fost activată, informează șeful adjunct al direcției asistență socială și sănătate a Primăriei Chișinău, Boris Gîlcă. 

Ion Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 29.03.2021
Avertismentul unui medic pentru primarul Ceban - Ce riscă

„Domnule primar, la indicația dumneavoastră, a fost activată linia verde 0800-000-080 cu apel gratuit”, a menționat Boris Gîlcă. 

Potrivit oficialului, linia de asistență COVID-19 va activa zilnic, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul 08:00-17:00. Acesta mai spune că la această linie vor activa specialiști instruiți din cadrul centrelor medicilor de familie, care vor soluționa pe loc și imediat problemele pe care le vor raporta cetățenii.

Gîlcă a mai spus că acum se lucrează la identificarea soluțiilor tehnice pentru a putea extinde programul de activitate a liniei verzi și după ora 17:00. Așadar, cetățenii vor apela numărul de telefon: 0800-000-080 pentru primi asistență medicală, dar și a acorda și primi răspunsuri de la medici. Apelul este unul gratuit.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0