Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A murit cunoscutul psiholog Lilia Gorceag

© Sputnik / Miroslav RotariСвеча
Свеча  - Sputnik Moldova, 1920, 29.03.2021
Abonare
Cunoscutul psiholog de la Centrul de asistență și protecție a victimelor violenței din Chișinău, Lilia Gorceag, a decedat.

CHIȘINĂU, 29 mart - Sputnik. Unul dintre cei mai cunoscuți psihologi din Republica Moldova, Lilia Gorceag, a decedat. Vestea tragică a fost anunțată de Coaliția Națională “Viața fără violență în familie”, unde activa specialistul. 

„Lilia Gorceag a fost o persoană foarte dedicată și bună la suflet, de o cumsecădenie aparte, de la care am învățat foarte multe. Este o pierdere colosală pentru toată lumea”, au spus colegii Liliei Gorceag. 

Nicolae Dabija - Sputnik Moldova, 1920, 12.03.2021
Societate
A murit Nicolae Dabija: Era bolnav de COVID-19

Psihologul era cunoscută în special pentru promovarea asistenței și protecției victimelor violenței. Colegii să de la Centrul Internațional „La Strada”, la fel, deplâng moarte Liliei Gorceag. 

„La ceruri pleacă prea devreme cei mai buni... Nu există om să nu o fi întâlnit vreodată pe doamna Lilia Gorceag și să nu fi învățat ceva de la Dumneaei, să nu fi devenit mai bogat sufletește. Nu a știut să spună NU, ori de câte ori i-a cerut cineva ajutorul sau un sfat. A plecat dintre noi un om de o cumsecădenie cum mai rar întâlnești, o profesionistă desăvârșită, o personalitate care lasă în urma sa modele de atitudine, bunătate și dragoste curată și sinceră pentru oameni. Ne va fi atât de dor de Dumneavoastră”, este menționat în necrologul Centrului „La Strada”. 

Nu se cunoaște deocamdată care este cauza decesului Liliei Gorceag. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0