Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Droguri în valoare de peste 4 milioane de lei - Cine a stat în spatele schemei

© Sputnik / Miroslav RotariReținere
Reținere - Sputnik Moldova, 1920, 27.03.2021
Abonare
Oamenii legii au destructurat activitatea ilegală a unui grup infracțional specializat în comercializarea drogurilor, membrii căruia sunt originari din Ucraina și își desfășurau activitatea pe teritoriul Chișinăului.

CHIȘINĂU, 27 mart – Sputnik. Potrivit Direcției de Poliție Chișinău, suspecții au cu vârstele cuprinse între 18 și 30 ani și au pus în aplicare o schemă de comercializare a drogurilor în proporții deosebit de mari pe teritoriul Capitalei. 

Gruparea a fost documentată pe parcursul a două luni, timp în care forțele de ordine au acumulat probe concludente și au stabilit rolul fiecărui membru la comercializarea drogurilor. 
Ofițer SPIA - Sputnik Moldova, 1920, 01.02.2021
Societate
Video: Cum a fost reținut un om al legii care ar fi fost implicat în trafic de droguri
Organizatorul grupului avea rolul de recrutare a noilor membri, păstrarea narcoticelor și transportarea lor pe teritoriul Republicii Moldova. Alți doi bănuiți aveau rolul de a comercializa drogurile în Chișinău.Oamenii legii au mai stabilit că suspecții plasau substanțele în ascunzișuri cu acces public, cum ar fi: rădăcina copacilor, sub borduri, pietre și alte locații, iar ulterior le comercializau prin intermediul unei platforme electronice.
În urma investigațiilor, polițiștii au identificat 365 de locații de unde au fost ridicate drogurile, iar la domiciliile indivizilor din Chișinău au mai fost ridicate 3 kg de droguri. Valoarea substanțelor constituie circa 4 230 000 de lei.
Bănuiții au fost arestați pentru 30 de zile și riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0