Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Primul mesaj al Anișoarei Loghin după ce a adus pe lume primul copil

© Facebook / Anișoara LoghinAnișoara Loghin
Anișoara Loghin - Sputnik Moldova, 1920, 24.03.2021
Abonare
Deja de mai bine de o săptămână, prezentatoarea TV Anișoara Login și fotbalistul Radu Gînsari se bucură de fericirea de a fi părinți – iată ce spine jurnalista.

CHIȘINĂU, 24 mart – Sputnik. Marea fericire a venit în familia lui Radu Gînsari și Anișoarei Login pe data de 15 martie, atunci când s-a născut primul lor copil. Băiețelul a fost numit Raul.

Gînsari a postat atunci pe pagina s-a de Facebook prima poză a micuțului Raul, care s-a bucurat de sute de aprecieri și comentarii.

După o săptămână de la venirea pe lume a bebelușului, Anișoara Login a publicat un mesaj emoționat pe rețelele de socializare.

"De o săptămână, țin în mâini nu burtica, ci o minune, minunea mea pe nume Raul. Mulțumesc tuturor pentru cuvintele calde. Mulțumesc tăticului nostru pentru că împărțim nopțile vesele", a scris Anișoara Loghin.
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Anișoara Loghin (@anisoara.loghin)

Cei doi s-au logodit la sfârșitul lunii august trecut, după care a urmat căsătoria oficială. În noiembrie, Anișoara Loghin a anunțat în cadrul emisiunii ”Gusturile se discută” că este însărcinată.

Anișoara Loghin - Sputnik Moldova, 1920, 25.08.2020
Societate
Anișoara Loghin își reface viața: Ar putea să plece în Rusia

Radu Gînsari este unul dintre cei mai buni marcatori din istoria echipei naționale. De-a lungul carierei, el a evoluat la echipele Academia, Zimbru, Sheriff, Hapoel Haifa, Krîlia Sovetov și Ironi. În 2016 și 2017 a devenit campion al Moldovei cu Sheriff. A câștigat de trei ori Cupa Moldovei.

Anișoara Loghin este fosta soție a ex-primarului capitalei Dorin Chirtoacă. Căsătoria a avut loc pe 20 mai 2016. La nuntă a participat un număr impunător de oaspeți, printre care politicieni, deputați, miniștri, primari, jurnaliști și invitați de peste hotare. Căsnicia celor doi nu a durat însă nici cinci luni. Chirtoacă a anunțat pe pagina sa de Facebook, la 8 octombrie 2016, că împreună cu Loghin au decis să divorţeze.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0