Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Anișoara Loghin își reface viața: Ar putea să plece în Rusia

© Facebook / Anișoara LoghinAnișoara Loghin
Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Abonare
Prezentatoarea de la Pro TV Anișoara Loghin s-a logodit. Alesul inimii ei este fotbalistul de la naționala Moldovei Radu Gînsari.

CHIȘINĂU, 25 aug - Sputnik. Prezentatoare TV Anișoara Loghin, fosta soție a ex-primarului Capitalei Dorin Chirtoacă, s-a logodit cu jucătorul Naționalei Moldovei Radu Gînsari. Fotbalistul are 28 de ani și joacă în liga a doua a Rusiei, la Krîlia Sovetov.

Gînsari a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

”Ea a spus da”, a scris jucătorul.
© Screenshot / Facebook / Radu GinsariAnișoara Loghin s-a logodoit
Anișoara Loghin își reface viața: Ar putea să plece în Rusia - Sputnik Moldova
Anișoara Loghin s-a logodoit

Declanșarea pandemiei de coronavirus l-a prins pe mijlocașul moldovean în Israel, acolo unde era împrumutat la echipa Irino Kiryat. Într-un interviu live pe facebook, Radu a declarat că autoizolarea nu a fost una ușoară pentru el, deoarece se află singur acolo, iar iubita sa nu poate veni la el în Israel.

Radu Gînsari este unul dintre cei mai buni marcatori din istoria echipei naționale, cu șapte  goluri la activ. De-a lungul carierei, el a jucat la echipele Academia, Zimbru, Sheriff, Hapoel Haifa, Kr.Sovetov și Ironi. În 2016 și 2017 a devenit campion al Moldovei cu Sheriff. A câștigat de trei ori Cupa Moldovei.

În mod obișnuit, logodnicele și soțiile fotbaliștilor își urmează jumătatea acolo unde se află echipele la care joacă acestea. Rămâne de văzut dacă și cunoscuta prezentatoare TV îl va urma pe Gînsari atunci când acesta va reveni la echipa din Rusia.

Amintim că vedeta TV Anișoara Loghin s-a căsătorit cu liberalul Dorin Chirtoacă, pe atunci primar al Chișinăului, pe 20 mai 2016.

La nuntă a participat un număr impunător de oaspeți, printre care politicieni, deputați, miniștri, primari, jurnaliști și invitați de peste hotare. Căsnicia celor doi nu a durat însă nici cinci luni. Chirtoacă a anunțat pe pagina sa de Facebook, la 8 octombrie 2016, că împreună cu Loghin au decis să divorţeze.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0