Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Deputații Denis Ulanov și Petru Jardan, puși sub învinuire

© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaJustiție
Justiție - Sputnik Moldova, 1920, 24.03.2021
Abonare
Deputații Petru Jardan și Denis Ulanov, lipsiți acum două zile de imunitate parlamentară, au fost puși sub învinuire. Totodată, procurorii cer 30 de zile de arest preventiv pentru cei doi. 

CHIȘINĂU 24 mart - Sputnik. Deputații Petru Jardan și Denis Ulanov au fost audiați de procurorii anticorupție în calitate de învinuiți. Totodată,  procurorii au depus demersuri de arestare preventivă a deputaților pentru 30 de zile.

Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova, 1920, 23.03.2021
Politică
Noi detalii în cazul lui Jardan și Ulanov: Unde sunt cei doi deputați

Astfel, urmează ca instanța de judecată să fixeze data și ora examinării acestora. Procurorii motivează aplicarea arestului prin faptul că există riscul de a împiedica buna desfășurare a justiției și riscul eschivării.

Amintim că deputații Petru Jardan și Denis Ulanov au fost reținuțu luni, după ce la cererea Procurorului General Alexandr Stoianoglo Parlamentul le-a ridicat imunitatea parlamentară.

Potrivit Procuraturii, Denis Ulanov este învinuit de ”escrocherie” și ”spălare de bani” în dosarul ”frauda bancară”, iar Petru Jardan este învinuit de ”abuz de serviciu”, în dosarul vizând concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău. Ambii învinuiți pledează nevinovați.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0