Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce decizie importantă urmează să ia astăzi Comisia parlamentară juridică

© Sputnik / Miroslav RotariȘedința Parlamentului
Ședința Parlamentului - Sputnik Moldova, 1920, 24.03.2021
Abonare
Astăzi, la ora 16:00, Comisia juridică va propune plenului Parlamentului proiectul de Hotărâre privind desemnarea lui Igor Grosu în calitate de prim-ministru.

CHIȘINĂU, 24 mart – Sputnik. Candidatul desemnat de președinta Maia Sandu la funcția de prim-ministru, Igor Grosu, ar putea cere joi, 25 martie, vot de încredere în Parlament.

Протест в Кишиневе 6 декабря - Sputnik Moldova, 1920, 23.03.2021
Politică
Oficial: Igor Grosu a publicat componența echipei guvernamentale
"Mâine, la ora 16:00, Comisia Juridică va propune plenului Parlamentului proiectul de Hotărâre privind desemnarea lui Igor Grosu în calitate de prim-ministru. Joi, la ora 10:00, va avea loc ședința Parlamentului unde se va decide dacă vom avea Guvern sau nu", a scris Plîngău. 

Amintim că luni Curtea Constituțională a decis asupra constituționalității decretului de desemnare a lui Igor Grosu la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova. Astfel, decretul de desemnare a lui Igor Grosu la funcția de premier este constituțional. Decizia a fost pronunțată de președintele Curții Constituționale, după ce magistrații au examinat în fond sesizarea socialiștilor privind controlul constituționalității decretului președintelui Maia Sandu prin care l-a desemnat pe Grosu la funcția de premier.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0