Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Administratorul unei companii de taxi și un taximetrist, reținuți pentru șantaj

© Sputnik / Artem Zhitenev / Accesați arhiva multimediaTaxi
Taxi - Sputnik Moldova, 1920, 24.03.2021
Abonare
Administratorul unei companii de taxi și un taximetrist au fost reținuți de ofițerii Inspectoratului Național de Investigație. Cei doi sunt suspectați că ar fi șantajat și amenințat cu răfuiala fizică un bărbat.

CHIȘINĂU, 24 mart – Sputnik. Potrivit poliției, suspecții, în vârstă de 39 și, respectiv, 50 de ani, ar fi  deposedat un bărbat de actele de identitate, apoi, pentru o datorie inventată, prin aplicarea violenței și prin amenințarea cu moartea, estorcau câte 300 de euro de la victimă.

Reținere - Sputnik Moldova, 1920, 14.01.2021
Societate
Un polițist din Anenii Noi a ajuns în izolatorul CNA: Iată pentru ce a cerut mită
Victima, un bărbat de 36 de ani, s-a adresat la poliție la începutul lunii martie. El s-a plâns că bănuiții ar fi inventat un motiv de datorie la rezilierea contractului de muncă, pentru deteriorarea unuia dintre automobilele companie. Mai mult, suspecții ar fi fost de mai multe ori acasă la bărbat și prin amenințări cu moartea și răfuiala fizică asupra familiei, i-ar fi cerut 300 de euro.

În urma acțiunilor întreprinse de polițiști, unul dintre indivizi a fost reținut în flagrant de mascații de la "Fulger", după ce ar fi primit suma pretinsă. În urma percheziției corporale, banii au fost ridicați. La scurt timp, a fost prins și cel de-al doilea suspect. 

Dacă vor fi găsiți vinovați, indivizii riscă până la șapte ani de închisoare și amendă de până la 67 500 de lei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0