Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A furat o mașină, a accidentat-o și a fugit de la locul faptei: Isprava unui tânăr

© Sputnik / Mihai CarausMașină
Mașină - Sputnik Moldova, 1920, 24.03.2021
Abonare
A furat o mașină pentru a ajunge la Chișinău, iar cum a ajuns în Capitală, a accidentat-o și a fugit. Totuși, oamenii legii l-au reținut pe făptașul care riscă închisoare acum. 

CHIȘINĂU 24 mart - Sputnik. Un tânăr de 22 de ani, originar din raionul Florești, este suspectat cp a furat un automobil. Potrivit poliției, în data de 6 martie, un bărbat de 51 de ani, din comuna Colonița, le-a spus oamenilor legii că din ograda sa i-a fost furat automobilul.

Bani - Sputnik Moldova, 1920, 24.03.2021
Societate
Un moldovean, cercetat pentru spălare de bani în România

Potrivit victimei, mașina era descuiată, iar cheile erau în contact. Prejudiciul cauzat părții vătămate a fost estimat la 42 304 de lei.

În urma investigațiilor, automobilul a fost găsit pe bulevardul Negruzzi în intersecție cu strada Albișoara din Capitală. Acesta s-a dovedit a fi accidentat, iar suspectul a fugit de la fața locului.

La scurt timp, oamenii legii l-au identificat pe făptaș și l-au reținut pentru 72 de ore. Acesta și-a recunoscut vina și a declarat că a furat mașina pentru a putea ajunge în Chișinău. 

Potrivit poliției, tânărul a fost anterior judecat pentru comiterea furturilor, jafurilor și petnru acte de huliganism. El riscă până la cinci ani de pușcărie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0