Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Fosta asistentă a lui Biden l-a comparat pe Putin cu un leu

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaRussia Putin Valdai Discussion Club
Russia Putin Valdai Discussion Club - Sputnik Moldova, 1920, 23.03.2021
Abonare
Într-un interviu acordat pentru RT, fosta asistentă a lui Biden l-a comparat pe Vladimir Putin cu un leu, apreciind răspunsul acestuia la afirmațiile dure ale lui Biden în adresa sa.

BUCUREȘTI, 23 mart - Sputnik. Fosta senatoare și ex-angajată lui Joe Biden, Tara Reed, într-un interviu acordat pentru RT, a apreciat răspunsul lui Vladimir Putin la afirmațiile dure ale lui Biden în adresa sa.

Особняк Грибоедовых, здание посольства США и дом-музей Ф. И. Шаляпина (слева направо) на Новинском бульваре в Москве. - Sputnik Moldova, 1920, 23.03.2021
"Relații complicate". De ce ambasadorul rus trebuie să se întoarcă în SUA
Săptămâna trecută, liderul american, într-un interviu acordat ABC, a promis că președintele rus va „răspunde” pentru „amestecul în alegerile din SUA”. De asemenea, el a răspuns afirmativ când a fost întrebat dacă îl consideră pe liderul rus un „criminal”. Ca răspuns, Putin i-a urat lui Biden multă sănătate. El s-a oferit să aibă o discuție directă și deschisă vineri sau luni, dar conversația nu a avut loc până la urmă. După cum a remarcat purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, „partea americană nu era pregătită pentru asta”.

„Președintele Putin ... Știți, un leu nu trebuie să spună că este un leu, acest lucru este evident. Eu și mulți alți americani am considerat reacția sa calmă și echilibrată. Și aceasta este o adevărată ușurare, deoarece noi, cetățenii din America, nu avem nevoie deloc de un război cu Rusia. Este absurd și propagandă ", a spus Reed. O secvență din interviul realizat a fost plasată pe canalul de Telegram al RT.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0