Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Parlamentul va decide dacă-i lipsește de imunitate pe Jardan și Ulanov

© Sputnik / Rodion ProcaPetru Jardan Петру Жардан
Petru Jardan Петру Жардан - Sputnik Moldova, 1920, 20.03.2021
Abonare
Deputații din Partidul „Șor” Petru Jardan și Denis Ulanov au spus că nu intenționează să se ascundă de Justiție, dar că situația prin care trec „este un spectacol-făcătură”.

CHIȘINĂU, 20 mart – Sputnik.  Ridicarea imunității deputaților Petru Jardan și Denis Ulanov (Partidul „Șor”) îi va fi propusă Parlamentului de Comisia parlamentară juridică, numiri și imunități.

Денис Уланов Адвокат Илана Шора - Sputnik Moldova, 1920, 19.03.2021
Politică
Ce spune Denis Ulanov despre învinuirile aduse de Procuratură

Comisia a luat decizia, prin vot secret, în ședința sa de sâmbătă, 20 martie, după ce procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a cerut ridicarea imunității a doi deputați din Partidul „Șor” – Petru Jardan și Denis Ulanov. Aceștia, a spus procurorul, sunt cercetați în dosarul „fraudei bancare”, pentru escrocherie și spălare de bani.

Către seara zilei, deputații Petru Jardan și Denis Ulanov au făcut declarații de presă, în cadrul unui briefing.

Petru Jardan a spus că decizia comisiei parlamentare „era previzibilă”, dar oricum s-a prezentat în ședința acesteia și a răspuns la întrebări.

 „Aacest spectacol este o făcătură, care are ca scop să ne facă vulnerabili”, a spus Petru Jardan, care a menționat că nu-l sperie faptul că va rămâne fără imunitate.

Deputatul Denis Ulanov, cunoscut ca avocat al deputatului Ilan Șor, aflat peste hotare de mai bine de un an, a declarat că el și Petru Jardan nu intenționează să se ascundă de Justiție. Denis Ulanov, de asemenea, respinge toate acuzațiile ce i se aduc de procurori. Ulanov și Jardan au spus că sunt gata să-și demonstreze nevinovăția. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0