Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce spune Denis Ulanov despre învinuirile aduse de Procuratură

© Sputnik / Miroslav RotariДенис Уланов Адвокат Илана Шора
Денис Уланов Адвокат Илана Шора - Sputnik Moldova, 1920, 19.03.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Acuzațiile Procuraturii Generale la adresa deputatului Denis Ulanov nu conțin nicio bază probatorie și reprezintă, de fapt, actele prezentate chiar de deputat în cadrul unor audieri unde a participat în calitate de martor. Acest lucru îl afirmă chiar Denis Ulanov.

CHIȘINĂU, 19 mart – Sputnik. Într-un briefing de presă, Denis Ulanov a calificat acuzațiile care i se aduc drept „justiție televizată”, cu implicarea aspectelor politice. El a amintit că, inițial, acuzații la adresa sa au apărut în presă în 2020. Imediat a transmis demersuri la Procuratură ca să fie audiat, să ofere informații, dar nu a primit niciun răspuns.

Alexandr Stoianoglo - Sputnik Moldova, 1920, 19.03.2021
Ce interese servește procurorul general când cere ridicare imunității a doi deputați
El mai spune că a fost audiat într-un singur caz, ca martor, într-un dosar pe numele lui Veaceslav Platon. Mai exact, este vorba despre o tranzacție de vânzare-cumpărare dintre clientul său, el atunci fiind avocatul lui Ilan Șor, și firme afiliate lui Platon.

Denis Ulanov a prezentat toate actele necesare, iar acum, acuzațiile la adresa sa se bazează pe actele pe care el le-a prezentat în calitate de avocat.

„Ceea ce se întâmplă în prezent nu are nicio calificare juridică. Doar politică”, a declarat Denis Ulanov.

Deputatul a mai menționat că acuzațiile la adresa lui nu sunt deloc întâmplătoare, având în vedere că joi a fost creată o majoritate parlamentară formată din 53 de deputați care să voteze pentru un nou Guvern. „Se încearcă reținerea a doi dintre deputați, alții sunt bolnavi. Astfel, se creează impresia că se încearcă să fie împiedicate anumite voturi în Parlament”, a spus Ulanov.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0