Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Parlamentul reia de astăzi ședințele în plen

© Sputnik / Mihai CarausПарламент Республики Молдова
Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova, 1920, 18.03.2021
Abonare
Joi și vineri, deputații urmează să se întrunească în ședințe plenare, după ce Biroul Permanent al Parlamentului a aprobat miercuri ordinea de zi a ședințelor pentru această săptămână.

CHIȘINĂU 18 mart - Sputnik. Parlamentarii ar urma să examineze mai multe proiecte de legi și hotărâri.

Игорь Додон передал власть Майе Санду - Sputnik Moldova, 1920, 17.03.2021
Politică
Slusari denunță o înțelegere dintre Sandu și Dodon
Printre acestea se numără proiectul de Hotărâre privind constituirea Comisiei speciale pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului, proiectul de lege pentru modificarea și completarea Legii cu privire la veterani, proiectul de modificare a Codului navigației maritime, proiectul de modificare și completare a Legii privind piața produselor petroliere, mai multe proiecte care vizează modificarea Legii privind finanțele publice, dar și altele.

Ședința Parlamentului începe la ora 10:00.

Tot în ședința de astăzi majoritatea parlamentară PSRM - Pentru Moldova ar putea să anunț oficial numele noului candidat pe care să-l propună președintelui Maia Sandu să-l desemneze la funcția de premier.

Vineri, 19 martie, este planificată prezentarea Rapoartelor Curții de Conturi asupra administrării și întrebuințării resurselor financiare publice și privind activitatea Curții de Conturi pentru 2019.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0